KEMAX -   ØKONOMI
Om oss

Siden vår etablering i 1988, har vi hatt en jevn vekst og fremstår i dag som en betydelig aktør innenfor vårt markedsområde.
Selv om vi har utviklet oss til å bli blant de største aktørene i Bergen, har vi valgt å beholde lokale kontorer med god personlig service.

Hvis hver enkelt ansatt er kjent med sitt ansvarsområde, blir vi mer effektiv og reagerer raskere på kunders ønsker og behov. Ved å gi samtlige ansatte kundeansvar – og hver kunde én kunderådgiver å forholde seg til, blir relasjonene gode og kundetilfredsheten god.

I vår teknologiske hverdag er det lett å glemme at kundene fortsatt verdsetter å ha en ressursperson som samtalepartner i økonomiske spørsmål.
Teknologiske fremskritt effektiviserer vår arbeidsdag, men det kan ikke på noe måte erstatte den dialog som finner sted mellom mennesker.

Ved å gi mest mulig ansvar til kundens konsulent, og at samtlige avgjørelser blir tatt på kundens lokale kontor, får kunden raske tilbakemeldinger og tjenestene blir utført hurtig og effektivt.

Når vi etablerer nye kontorer legger vi vekt på tilgjengelighet som det å kunne kjøre til døren. Kundene skal også ha mullighet til gratis parkering ved kontoret. Dette for at det skal være enkelt for kunden å besøke oss.


Årsrapport:
Link til en enkel budsjett mal:Seiersbjerget 17, 5022 Bergen • Tlf/fax: 55 55 78 50 / 55 55 88 90 • E-post: bergen@kemax.no  2013 Kemax Økonomi Regnskap AS